Κέντρο "Παρέμβαση"

Κέντρο "Παρέμβαση"
Το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών Η Παρέμβαση ιδρύθηκε στην Καρδίτσα τον Φεβρουάριο του 2007 με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της λογοθεραπείας και της αντιμετώπισης ενός εύρους διαταραχών.
 
Από τον Αύγουστο του 2010 το κέντρο μας διατηρεί παραρτήματα στα Φάρσαλα και στα Τρίκαλα ενώ από το 2014 διατηρεί παράρτημα και στο Ίλιον Αττικής.
 
Ειδικότερα, το Κέντρο αποτελεί έναν πλήρως οργανωμένο φορέα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έγκαιρης αξιολόγησης, συστηματικής θεραπείας και ταχείας αντιμετώπισης των διαταραχών λόγου - ομιλίας - φωνής (λογοθεραπεία), κίνησης, συμπεριφοράς και μάθησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε εφήβους και σε ενήλικες.
 
Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, φιλολόγους μεταπτυχιακής ειδίκευσης στη δυσλεξία, εργοθεραπευτές, γυμναστή ειδικής αγωγής με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον αυτισμό και παιδοψυχίατρο.

Πολυμέσα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Το Κέντρο μας αποτελεί έναν πλήρως οργανωμένο φορέα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έγκαιρης αξιολόγησης, συστηματικής θεραπείας και ταχείας αντιμετώπισης των διαταραχών λόγου - ομιλίας - φωνής (λογοθεραπεία), κίνησης, συμπεριφοράς και μάθησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε εφήβους και σε ενήλικες.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Είμαστε παντού για εσάς και το παιδί σας. Θα μας βρείτε στα παρακάτω παραρτήματα..

Καρδίτσα, Κουμουνδούρου 13, ΤΚ 43100

Τρίκαλα, Απόλλωνος 16, ΤΚ 42100

  Φάρσαλα, Αχιλλέως 9, ΤΚ 40300

Παλαμάς, Γρ. Λαμπράκη 34 (Έναντι Κέντρου Υγείας), ΤΚ 43200

Μουζάκι Καρδίτσας, Περιφεριακή οδός Μουζακίου, ΤΚ 43060

Λάρισα, Ηπείρου 76, ΤΚ 41222